Terapi


Har du brug for samtaleterapi?

Har du lyst til at få større selvindsigt, ændre uhensigtsmæssigt livsmønster eller få vendt nogle dybtliggende tanker og følelser, så kan du komme i terapi hos mig. I terapien hjælper jeg dig med til at blive klogere på dig selv og dine valg, så du får større overskud og glæde i hverdagen og således øget selvindsigt i dine muligheder, ressourcer og kompetencer.

Det kan være du ønsker at ændre dit liv. Måske er du deprimeret, stresset eller trist. Du har måske oplevet sorg og modgang og har brug for støtte til at komme videre. Det kan være du har lavt selvværd og ikke føler dig god nok eller mistrives i en eller flere relationer. Måske har du svært ved at finde den rigtige livspartner eller få søgt det job, du brænder for af frygt for afvisninger. Dette er bl.a. nogle af de ting jeg kan hjælpe dig med.

 

En individuel og personlig samtale

Gennem samtale eller samtaleterapi arbejder vi sammen om at skabe mening og indsigt i dit liv, så du opnår øget livsglæde og overskud i hverdagen. Målet er at øge din selvindsigt med redskaber som får dig til at træffe de valg som gør dig glad og giver dig overskud i hverdagen. Det ultimative er at du har det godt med dig selv og dine omgivelser.

Som psykoterapeut arbejder jeg for at hjælpe dig med at skabe mening i den måde du ønsker at leve dit liv. Hensigten er at gøre dig bevidst om dig selv og dine ressourcer, så du selv kan træffe de valg som er vigtige for dig. Med andre ord at hjælpe dig til at blive en bedre udgave af dig selv.

 

Ring eller skriv til mig og lad os få en uforpligtende snak omkring din situation, så kan vi sammen afklare, hvad du har brug for. Jeg holder til i Herning.

Læs mere om de forskellige terapi former, som jeg kan tilbyde dig her: psykoterapikognitiv adfærdsterapi, angstbehandling og hypnoterapi.