Psykoterapi


Psykoterapi - få hjælp til depression, stress og angst

Har du brug for hjælp til at håndtere kriser, depression, stress, angst, udbrændthed, mobning, lavt selvværd, knas i parforholdet, problemer i arbejdslivet, spiseforstyrrelser m.m. Så kan psykoterapi være en hjælpende hånd. Sammen tager vi udgangspunkt i din situation med mål for at skabe balance i dit liv, så du kommer styrket ud på den anden side.

Målet med psykoterapien er at give dig nogle redskaber til at håndtere dine psykiske problemer og lidelser, så du kan få mere frihed i dit liv samt være mindre bundet af irrationelle behov og symptomer.

 

Skab frirum til at udtrykke dig selv

Psykoterapi tilbyder dig et frirum til at udtrykke dine tanker og følelser, så du får større indblik i dig selv og dine personlige egenskaber. Selvom du har familie og venner, du kan dele dine tanker med, så er det ofte lettere at snakke med en, der står udenfor og ikke er involveret i dine problemer.

Psykoterapi kan anvendes i alle livets aspekter. Nogle udfordringer er mere aktuelle, for eksempel dødsfald, karrier problemer, parforholdsproblemer, mens andre skyldes psykiske oplevelser i opvæksten.

 

Har du brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte mig og få en uforpligtende snak om din situation. Min terapi praksis er placeret i Herning.

Er psykoterapi ikke det du har brug for, så læs mere om hvad jeg ellers tilbyder: Coachingkognitiv adfærdsterapi, angstbehandling og hypnoterapi.

Psykoterapi kan afhjælpe:

- Angst

- Stress symptomer 

- Lavt selvværd

- Knas i parforholdet

- Spiseforstyrrelser

- Udbrændthed

- Mobning

- Depression

- Kriser