Børn & unge


Børn og unge med stress og/eller angst

Det er ikke let at være ung i dag og mange oplever ofte indre uro, stress eller angst ved stigende krav og pres fra omgivelserne. Som ung stilles der store krav til at begå sig fagligt i skolen, fungere socialt sammen med andre samt være selvstændig og kunne begå sig i gruppesammenhænge.

Måske er du en af dem, der synes, at forventningerne fra studiet eller familien er høje. Du oplever måske præstationsangst, angst eller er stresset og kan ikke overskue de lange skoledage. Det kan også være at du har oplevet mobning og trækker dig socialt. Dette er bl.a. nogle af de ting jeg kan hjælpe dig med som din terapeut.

 

Terapi til unge

Jeg har stor erfaring i det terapeutiske arbejde med børn og unge og kan bl.a. tilbyde dig terapi mod stress, angst og lavt selvværd. Du kan tale med mig om alt det der er svært at dele med familie og venner. Sammen finder vi de redskaber der passer til dig, så du kan få glæden, overskud og livskvaliteten tilbage igen.

I terapien er det vigtigt for mig at du føler dig tryg og vi får nogle gode møder, hvor du føler at der bliver taget hånd om dine problemer og behov. Jeg behandler det du fortæller mig med stor fortrolighed, ydmyghed og alvorlighed.

Du er velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak om din situation. Jeg glæder mig til at høre fra dig. Min terapi praksis er placeret i Herning.

7 tegn på stress eller angst:

1. Søvnproblemer

2. Tristhed

3. Indesluttet

4. Lav selvfølelse

5. Indre uro

6. Trækker sig socialt

7. Hjertebanken