Kognitiv terapi


kognitiv adfærdsterapi eller kognitiv terapi gør dine tanker lysere

Har du triste tanker og ved ikke hvad du skal gøre for at håndtere dine tanker og følelser, så kan kognitiv adfærdsterapi være en hjælpende hånd.

I kognitiv adfærdsterapi eller kognitiv terapi arbejder vi med samspillet mellem dine tanker og følelser. I terapien fokusere vi på hvordan du kan forandre den måde du tænker på, så du har det bedre med dine følelser og kropslige fornemmelser. Det kan være dine tanker er meget selvundertrykkende eller selvdestruktive, hvilket kan have fatale følger på din psyke. I stedet lære jeg dig kunsten at bruge tankens kraft til at tænke nyt og selvmotiverende.

Formålet med kognitiv adfærdsterapi er at gøre dig bevidst om dine tanker, følelser, kropslige fornemmelser og adfærd i svære situationer og til andre mennesker. Gennem terapien bliver du bevidst om hvordan du agere i problematiske situationer, og hvordan du kan ændre dine handlemønstre. Sammen finder vi nogle redskaber til hvordan du bliver mere autentisk mod dig selv og andre.

 

Få en kognitiv snak om din situation

Kognitiv adfærdsterapi er en samtale mellem dig og mig, hvor vi tager udgangspunkt i hvor du er her og nu, hvilke udfordringer du står med, og hvordan du kommer videre herfra. Gennem terapien får du viden og nogle konkrete redskaber som du kan bruge senere hen når livets alvor rammer eller hvor hverdagen bliver træls og trist. Kognitiv adfærdsterapi er således en metode til at forebygge vanskeligheder med varigt effekt. Målet er at du kommer styrket ud på den anden side, og ved hvordan du fremover kan håndtere dine tanker og følelser med redskaber fra forløbet.

 

Går du med depressive tanker og triste følelser, så tøv ikke med at kontakte til mig. Min terapi praksis er placeret i Herning.

Er kognitiv adfærdsterapi ikke det du har brug for, så læs mere om hvad jeg ellers tilbyder: Coachingpsykoterapi, hypnoterapi og angstbehandling af voksne samt børn og unge.

 

Kognitiv adfærdsterapi afhjælper:

- Negative tanker

- Depression

- Angst

- Uhensigtmæssig adfærd

- Selvdestruktion, tanker og adfærd