Karina Petersen


Psykoterapeut Karina Petersen

Kognitiv psykoterapeut & coach

Jeg er eksamineret psykoterapeut med specialisering i kognitiv terapi og coaching. Jeg uddannet fra Essens kurser og uddannelser i Silkeborg, som er godkendt og evalueret i henhold til socialministeriets kriterier. Derudover er jeg certificeret terapeut med speciale i særligt sensitive børn og unge fra sensitive academy. Dette gør mig i stand til at praktisere som kognitiv terapeut og lifecoach.

Jeg har flere års erfaring med specialundervisning og coaching af unge samt sårbare unge og har gennem en længere årrække beskæftiget mig med personlig udvikling, motivering og kompetenceafklaring af unge.

Jeg har blandt andet arbejdet med følgende temaer: personlig udvikling, stress dæmpende metoder, mindfulness og sårbare unge.

I et terapi eller coaching forløb fokuserer jeg på tillid, respekt og samarbejde. Som psyko- og kognitiv terapeut vil jeg løbende give dig konkrete værktøjer til at håndtere de udfordringer du har. Jeg har en bred værktøjsplatte, som jeg deler med dig.

Målet med terapi og coaching er at du får større glæde og trivsel i hverdagen, når du bliver bevidst om dine behov og ønsker. Jeg hjælper dig til større selvindsigt og klarhed omkring dine evner og behov, så du opnår større mental styrke og robusthed.