Coaching


Få øje på egne ressourcer med en personlig coach

Coaching er for dig der har brug for hjælp til at få øje på egne ressourcer eller støtte til at motivere sig selv. Som din personlig coach hjælper jeg dig med at udfolde dit potentiale, opnå større selvindsigt og indfri personlige målsætninger, som du ikke formår at indfri på egen hånd. Målet er at du bliver klogere på dig selv, egne ressourcer og evner.

Det kan være du mangler motivation til at indfri mål eller ændre en uhensigtsmæssig vane.  Du har måske brug for støtte til afklaring af karriere eller studievalg. Det kan være du har mistet din naturlige gennemslagkraft eller du føler andre ikke forstår eller respektere dig. Du er måske meget selvkritisk og skal have hjælp til at ændre negative holdninger om dig selv. Dette er bl.a. nogle af din ting jeg kan hjælpe dig med som din personlig coach.

En personlig coach til støtte og motivation

Som coach hjælper jeg dig til forandringer på den måde du ønsker. Hensigten er nemlig at vi tager udgangspunkt i den situation eller det emne du ønsker at bearbejde. Sammen finder vi frem til nye sider af dig selv gennem samtale og reflektion. Jeg hjælper dig med at se tingene fra et andet perspektiv og vende blikket mod nye muligheder for at afdække dine ønsker og mål.

Du beskæftiger dig hovedsageligt med nutid og fremtid i coaching. Vi fokusere på hvad du gerne vil opnå, hvilke muligheder og alternativer du har for at opnå dit mål. Det går ud på at blive ”herre i dit eget liv”. Sammen sætter vi en løsningsorienteret strategi for hvordan du gennemfører det og når dit mål. Coaching er altså et samarbejde mellem dig og mig, hvor vi prøver at lære dig bedre at kende.

Coaching hjælper dig med:

- Stresshåndtering

- Håndtering af svære følelser

- Bedre selvværd

- Motivation

- Personlig udvikling

- Ro og balance i livet

- Eksamensangst

- Ændring af vaner

Tøv ikke med at kontakte mig som din personlig coach, alle har brug for støtte og motivation i vanskelige situationer og livsfaser. Min praksis er placeret i Herning.