Hypnose & Hypnoterapi


Oplever du gang på gang at du reagere uhensigtsmæssigt eller er du træt af irriterende vaner, der gentager sig. Det kan være du er frustreret over bestemte tanker og handlemønstre, eller ønsker at få mere positivitet og overskud i hverdagen. Så kan hypnoterapi være en hjælpende hånd.

I hypnoterapien bearbejder du fortrængte fysiske eller følelsesmæssige reaktioner i underbevidstheden, ved at hive dem op på et bevidst plan gennem hypnose, der får dig til at reflektere og ændre opfattelse af din reaktion eller situation.

 

Forskel mellem hypnose og hypnoterapi

Mange er af den opfattelse at en hypnotisør og en hypnoterapeut er det samme, men der er forskel på måden der bliver arbejdet på. Hypnose er en tilstand, hvor man arbejder i underbevidstheden med uhensigtsmæssige vaner for at skabe positive forandringer i det bevidste. Hvis der samtidig benyttes hypnoterapi under hypnosen, arbejdes der på et dybere terapeutisk niveau, hvor du vil kunne opnå større indsigt og en hurtigere positiv forandring i dit liv, end i det normale hypnosearbejde.

 

Behandlingsformen

Under hypnoterapien gør vi op med gamle uhensigtsmæssige adfærdsmønstre, vaner og lignende, som du ønsker at ændre. Sessionen starter med en samtale, hvor vi afdækker dit ønske om forandring. Herefter guides du trygt i hypnosen, hvor vi arbejder med dit sinds ubevidste ressourcer. Formålet er at give dig større selvindsigt samt selvstøtte til at erkende nye positive handlemønstre.

Jeg skræddersyer hypnoseforløbet personligt efter dine behov og ønsker, så du opnår den ønskede forandring. Ring og få en uforpligtende snak om din situation. Min terapi praksis er placeret i Herning.

Er hypnoterapi ikke den terapiform du ønsker, tilbyder jeg også andre terapiformer: psykoterapi, kognitiv terapi, angstbehandling med mere.

Hypnoterapi hjælper med

- Bedre selvtillid og trivsel

- Større tiltro til egne evne

- At få bugt med søvnløshed

- At blive røgfri

- Præstationsangst og eksamensangst

- Uro og frustrationer

- Dårlige vaner og afhængigheder

- Angst og forbier

- Positiv wellness